Pentru intocmirea unui Certificat de Performanta Energetica este necesara colectarea de informatii despre starea tehnica a apartamentului / blocului si a instalatiilor tehnice.

Datele cu caracter general sunt culese de la proprietarul apartamentului si de la administratorul blocului.

Aceste date vor fi trecute in una dintre Anexele la Certificatul de Performanta Energetica si va fi predata solicitantului impreuna cu acel Certificat Energetic, dupa efectuarea calculelor si determinarea clasei de performanta energetica.

Pentru corecta dvs. informare, va prezentam modelul acesteia, parte integranta din Metodologia de calcul a performantei energetice MC 001 partea a treia, publicata in Monitorul Oficial126 bis din 21/02/2007, sub denumirea de : Fisa de Analiza Termica si Energetica.

Formularul se completeaza in conformitate cu informatiile existente in Cartea Constructiei ce se afla, in principiu, la administratorul / proprietarul cladirii .

Dupa completarea sa preliminara, va rugam a transmite formularul la mail: office@auditare-energetica.eu.

In cel mai scurt timp, veti fi contactat pentru·a va prezenta oferta personalizata.

O modalitate mai eleganta de furnizare a datelor cu caracter general cu privire la caracteristicile apartamentului si a cladiri in care este amplasat, este introducerea online a acestora, prin intermediul chestionarului creat in acest sens.

Completarea integrala integrala si cu date corecte asigura un discount de pana la 10 % fata de tarifele standard Accesare CHESTIONAR.